Met Excelsior en De Pionier naar de film – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Met Excelsior en De Pionier naar de film

Bent u ook zo’n liefhebber van filmmuziek? Dan mag u op zaterdag 11 maart het dubbelconcert van Harmonie Excelsior Boskoop en Gouda’s Harmonie De Pionier in Waddinxveen niet missen! Tijdens dit concert staat filmmuziek centraal. Onder begeleiding van filmbeelden kunt u genieten van de mooiste melodieën uit bekende films. Laat u verrassen door wat deze twee orkesten muzikaal in huis hebben. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Groenvoorde 3 te Waddinxveen. De toegang bedraagt slechts 5 euro. Kaartjes zijn aan de deur verkrijgbaar.

Voor de pauze speelt Excelsior onder leiding van dirigent Bart Roobol muziek uit de films How to train your dragon, Elysium en Against all odds. De tovenaar uit The Wizard of Ozz en tovenaarsleerling Harry Potter zijn natuurlijk ook aanwezig. Na de pauze speelt De Pionier onder leiding van dirigent Dick Verhoef onder meer muziek van Peter Habraken en Alfred Reed. In Air Poétique hoort u een hoornsolo Runar van Esch. En van Salute to American Jazz en Tico Tico wordt een mens helemaal vrolijk.

Kortom: een prachtig avondvullend programma dat de film- én muziekliefhebber niet mag missen.

 

Dubbelconcert Excelsior en De Pionier

Zaterdag 11 maart 2017

Ontmoetingskerk, Groenvoorde 3, Waddinxveen

Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Koffie, thee én taart zijn verkrijgbaar.

Entree slechts € 5,-. Kaartverkoop aan de deur.