Harmonie met topslagwerkster in schouwburg | Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Harmonie met topslagwerkster in schouwburg

Gouda’s Harmonie De Pionier geeft zaterdag 7 april een spetterend concert in de Goudse Schouwburg, getiteld Good Vibes, met topslagwerkster Laura Trompetter als soliste.

Laura Trompetter (28) behoort tot de Nederlandse top van percussionisten. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen met haar virtuoze slagwerk, waaronder op marimba.

Regelmatig komt ze live op radio en tv, zoals in de afgelopen jaren met het Koninklijk Concertgebouworkest en tijdens het Prinsengrachtconcert in Amsterdam. Ook deed ze mee aan tv-programma Maestro, waarbij ze het bekende nummer The Typewriter vertolkte op – uiteraard – een typemachine.

Met De Pionier zal Laura in de Goudse Schouwburg een gevarieerd en avondvullend programma brengen. Tijdens verschillende muziekwerken zal tevens jazzdance groep Dance Dudettes optreden. Het belooft dus weer een spetterende Pionier-event in de schouwburg! Kaarten zijn via deze link te bestellen. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 7 april, aanvang 20.00 uur!

De Pionier verzorgt iedere twee jaar een bijzonder concert in de Goudse Schouwburg, telkens met een (inter)nationale muzikale topper. Zo trad De Pionier in 2016 op met trompettist Eric Vloeimans en mezzosopraan Tania Kross.