De Pionier start muziekseizoen 2019-2020 | Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

De Pionier start muziekseizoen 2019-2020

Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’ start op 1 september het nieuwe muziekseizoen.

Verdeeld over de vijf verschillende orkesten van De Pionier is er nieuwe muziek op de lessenaar voor de concerten die nu al tot ver in 2020 gepland staan en die gegeven worden op diverse locaties in Gouda. 

Het Harmonieorkest zal o.a. bij “Gouda bij Kaarslicht” weer in de Gouwekerk spelen, terwijl het Beginners- en Opleidingsorkest in november concerten zullen geven. Het Seniorenorkest is door veel instellingen al vastgelegd met hun repertoire afgestemd op het seniorenpubliek.

Alle orkesten willen graag nieuwe muzikanten aantrekken. Maak je muziek of wil je dat leren dan ben je bij De Pionier op het juiste adres. Leeftijd of muzikale ervaring is niet van belang. Instrumenten zijn ruimschoots aanwezig en hoeven dus niet in eerste instantie aangekocht te worden. Opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. Je kunt altijd binnenlopen op Ankerpad 2 bij de Julianasluis in Gouda en kijk wat De Pionier voor jou kan betekenen. De repetities zijn op vrijdag en beginnen met de Beginners om 17:00 uur, gevolgd door het Opleidingsorkest en dan om 20:00 uur het Harmonieorkest. Het Seniorenorkest repeteert op maandagochtend om 10:00 uur.

Voor alle vragen: bestuur@pionier-gouda.nl. Volg ons ook op Facebook!