Rabo ClubSupport levert 868,69 euro op | Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Rabo ClubSupport levert 868,69 euro op

Rabobank is een coöperatieve bank en dit hebben zij laten merken ook! Een deel van de winst van de bank werd geschonken aan verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank, zoals De Pionier. Hiervoor organiseerde de Rabobank acties zoals de sponsorfietstocht en Rabo ClubSupport.  Met Rabo ClubSupport bepaalden de leden van de Rabobank hoe het beschikbare budget onder de verenigingen werd verdeeld. Zij kregen hiervoor vijf stemmen om te verdelen over verenigingen die, financieel gezien, wel wat extra’s kunnen gebruiken.

De afgelopen maand hebben de Rabobankleden kunnen stemmen op de verenigingen die zich aangemeld hadden voor Rabo ClubSupport. Vrijdag 10 oktober werd het eindresultaat bekend gemaakt en werden de cheques uitgereikt aan de verenigingen. Namens De Pionier was Andre aanwezig in Oudekerk aan den  IJssel voor een avondvullend programma met onder andere de inspirerende Robin van Galen die in 2008 met de Nederlandse waterpolodames Olympisch goud wist te behalen. 

Maar het belangrijkste was natuurlijk het bedrag dat op de cheque stond; 868,69 euro! Een prachtig resultaat. De Pionier staat blijkbaar hoog genoteerd bij de leden van de Rabobank! Tel dit op bij de ruim 100 euro die wij met een aantal Pionier-leden hebben verdiend met de sponsorfietstocht door de prachtige omgeving van Gouda en wij kunnen wel stellen dat wij blij mogen zijn dat de Pionier bij de Rabobank bankiert. 

Wij hopen dat Rabo ClubSupport volgend jaar weer wordt georganiseerd. Wil je dan ook kunnen stemmen? Word dan alvast lid. Het is gratis en verplicht je tot niets.

Rabobank: bedankt!