Crowdfunding voor Pelle gehaald! | Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Crowdfunding voor Pelle gehaald!

Eens in de zoveel tijd ontwikkelen leden van Hafabra- muziekvereniging zich tot bekende artiesten. Zo bereikte Candy Dulfer vanuit het fanfarekorps de internationale popwereld. Onze Annemarie Goedvolk (zie foto) kwam als 12-jarige hobo spelen bij De Pionier en werd later gevraagd in de meest prestigieuze orkesten in heel de wereld. Peter Kleine Schaars testte zijn arrangementen uit als dirigent van en bij De Pionier. 

Nu staat er weer zo’n talent in de startblokken. Pelle van Esch..!! Na wat testen op hoorn en euphonium koos hij voor de trombone. Om zich verder te ontwikkelen kiest hij nu voor een Bastrombone. Daar heeft hij veel geld voor nodig en heeft daarvoor  Crowdfunding  ingeschakeld. Het bestuur van De Pionier heeft besloten om ook bij te dragen, evenals velen van onze leden dat al deden. Dat besluit is niet zomaar genomen. Pelle is, zo ver zijn opleiding dat toelaat, altijd aanwezig bij repetities, optredens , ook bij de Marching Band. Hij houdt vrij voor onze concerten.  En bovendien, als hij straks op de internationale podia staat , wat is er dan nog mooier om te kunnen zeggen: Pelle..een exponent van De Pionier en speelde ik mee samen!!