Kerstwens 2020 – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Wat in 2020 niet was: Koningsdag op de Markt, het Schouwburgconcert , “75 jaar VRIJ concert”, Bevrijdingsconcert op de Markt. En nog veel meer activiteiten die niet door konden gaan.

Bij de jaarwisseling 2019-2020 wensten we elkaar een mooi jaar toe, vol mooie evenementen , gezondheid en geluk. De realiteit zou anders zijn. Dachten we eerst nog aan een kortstondige virusgolf, resulteerde in een volledige lock-down.  Teneurstemming alom. Wat bleef was het vertrouwen in onze Pionier. Niet alleen de muzikanten die zodra het weer kon stonden te trappelen om weer te gaan musiceren. De donateurs en adverteerders die massaal hun donatie overmaakten, maar ook onze trouwe aanhang. Al die mensen zullen wij zodra dat weer mogelijk is belonen met mooie concerten, blijven informeren via de media wat en waar zij hun Pionier kunnen beleven. Dat dit na 19 januari 2021 zal zijn is niet anders. Wat wel vreugdevol is, zijn de vele aanmeldingen van jongeren voor ons muziekopleiding project. Zij weten de weg naar De Pionier te vinden. Dat geeft vertrouwen in de toekomst. 

Leden en bestuur van “Gouda ’s Harmonie De Pionier” wenst u allen een mooie Kerst en een gelukkig  Nieuwjaar.