Kaarten verzilveren concerten 1 en 2 april – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Kaarten verzilveren concerten 1 en 2 april

Hoewel het concert in de Goudse Schouwburg in 2020 helaas niet door mocht gaan, hebben we niet stil gezeten en zijn we in de laatste 2 jaar druk bezig geweest om een alternatief te kunnen bieden. Op 1 en 2 april zullen wij, voor iedereen die kaarten voor het 2020 concert had gekocht, twee vervangende concerten geven in het fantastische theater van de @theaterbakkerheij !
Met presentator @davidknegjens , soloartiesten @sofiedebruijnmusic en gitarist Bart Nijman, acts van @madelinegeenen en @dennisjehee en kunst van dichter @femke_kn en leerlingen van de @garenspinnerij wordt het een vol programma met veel aandacht voor jonge kunstenaars uit Gouda en omgeving. Ook mogen wij het Gouda750 seizoen aftrappen met de eerste harmonie uitvoering van het feestlied ‘Gouda Gaat Nooit Voorbij!’ Check dus je mail (en spambox) voor meer informatie en om de kaartjes voor het concert van 2 jaar geleden te verzilveren voor 1 of 2 april! Nog geen kaartjes maar wel interesse, wellicht kunnen wij jullie nog een plekje bieden. DM ons op onze Instagram of Facebook of stuur een mailtje naar kaartverkoop@pionier-gouda.nl (ook voor overige vragen!!)