Jubileumconcert 9 september – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Jubileumconcert 9 september

Op vrijdag 9 september zal, in aanloop naar de Taptoe Gouda750 van 16 september, een bijzonder voorproefje plaatsvinden door het bezoek van de harmonie uit Kongsberg, het Kongsberg Våpenfabrikks Musikkorps en de bekende Goudse Harmonie de Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia. Het Kongsberg Våpenfabrikks Musikkorps was eerder in Gouda, ten tijde van Gouda 700 jaar stadsrechten in 1972, wat menig Gouwenaar zich nog zal herinneren. In het kader van hun eigen 90-jarige jubileum brengen ze opnieuw een bezoek aan onze jarige stad.

Op vrijdagavond 9 september zal er t.g.v. dit bijzondere bezoek een speciaal jubileumconcert gegeven worden in de Sint-Janskerk te Gouda waar de drie korpsen gezamenlijk een concert zullen geven.

https://gouda750.nl/programma