Repetitie’s zijn weer begonnen! – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Repetitie’s zijn weer begonnen!

Vorige week vrijdag zijn de repetitie’s weer begonnen van “Gouda’s Harmonie De Pionier”. Er komen weer heel wat mooie concerten aan waarvoor wij u nu al van harte uitnodigen.

Het spits werd om 17:30 uur afgebeten door het Beginnersorkest, het Opleidingsorkest en vervolgens om 20:00 uur het Harmonieorkest. Op maandagmorgen is het Seniorenorkest gestart. Elk orkest kan ook weer nieuwe muzikanten gebruiken. Behoefte is er aan klarinettisten, slagwerkers, koperblazers, strijkbas, basgitaar, kortom… elk instrument. Maak je al muziek of wil je gaan beginnen? De hele maand september ben je welkom op vrijdagavond op onze open repetitie’s. Pak je instrument, kom naar ons gezellig verenigingsgebouw aan het Ankerpad bij de Julianasluis, schuif aan en speel mee. Heb je geen instrument of wil je les.? Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden. Volg ons ook op Facebook of mail naar bestuur@pionier-gouda.nl.