Muziek Maak Je Samen! 2018-2019 – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Muziek Maak Je Samen! 2018-2019

Lijkt het je leuk een instrument te bespelen, maar wil je het eerst proberen? Kom dan naar de workshops “Muziek maak je samen!” Hier leer je in tien lessen jouw favoriete instrument op een leuke manier kennen. Je leert niet alleen hoe je dat instrument moet bespelen, maar ook noten lezen en samenspelen in een echt orkest.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, viool, altviool, cello, harp of slagwerk.
De lessen worden verzorgd door gediplomeerde dirigenten en docenten van Cultuurhuis de Garenspinnerij en de muziekverenigingen Caecilia en de Pionier.

Voor wie:
Kinderen uit groep 5, 6 en 7 van het basisonderwijs

Wanneer:
De workshops voor de instrumenten dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone en slagwerk worden gegeven in 2 groepen
Groep A: Dinsdagmiddag 16.00 – 16.45 – Ankerpad 2 (nabij Julianasluis)
Groep B: Woensdagmiddag 15.30 – 16.15 – Muziekpand50 – Bodegraafsestraatweg 50

De worshops voor de instrumenten (alt) viool, cello en harp worden gegeven in 2 groepen bij Cultuurhuis de Garenspinnerij (Turfsingel 34):
Groep C: Maandagavond 18.00 – 18.45 – Cello
Groep D: Woensdagmiddag 13.45 – 14.30 – (Alt)viool

Kosten:
€40 lesgeld + €10 voor de huur van het instrument. Dat betekent €50 voor 10 lessen. Deze kosten kunnen contant worden voldaan in een enveloppe met de naam van de leerling erop bij de eerste les.

Data:
De workshops starten in de week van 21 januari 2019 en de laatste workshop wordt gegeven in de week van 1 april.

De workshops worden afgesloten met een gezamenlijke uitvoering van alle groepen op zaterdag 6 april.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via: AANMELDFORMULIER

 

Muziek Maak Je Samen! is een samenwerking tussen de Brede School GoudaStedelijke Harmonie CaeciliaGouda’s Harmonie de Pionier en Cultuurhuis Garenspinnerij.

Privacy Verklaring – Muziek Maak Je Samen!