Harmonieën en popkoor in Gouwekerk – Gouda’s Harmonie ‘De Pionier’

Harmonieën en popkoor in Gouwekerk

Muzikanten van De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia hebben zaterdag 16 december, samen met Popkoor Flexible Sound een bijzonder kerstconcert gegeven in de Gouwekerk.

Het concert was daags na Gouda bij Kaarslicht. Twee jaar geleden vond op ‘Kaarsjeszaterdag’ een soortgelijke samenwerking plaats: muzikanten van De Pionier, Caecilia en Kongsberg Byorkester verzorgden eind 2015 een gezamenlijk concert vanwege de 60e editie van Kaarsjesavond. Dat resulteerde vervolgens in een gezamenlijke concertreis van De Pionier en Caecilia naar de Goudse zusterstad, mei 2016.

Voor het concert op 16 december 2017 was popkoor Flexible Sound erbij gevraagd. Bekijk hier een video van het gezamenlijk uitgevoerde Heal the world (origineel Michael Jackson), geproduceerd door JB Filmproducties